10 de juny, Tornem al BAMBO

Tornen Classes de dansa a Sant Andreu de la Barca

Després de gairebé tres mesos d’activitat online, el BAMBO torna a obrir les portes de l’escola per reprendre l’activitat presencial. El COVID –19 ens ha tancat a casa però ara, a partir del 10 de Juny, tornem a veure’ns a l’escola, tornem a ballar al BAMBO, tornem a fer acro, tornem a ballar la vida on més ens agrada!

Per poder fer-ho amb seguretat haurem de seguir unes mesures de protecció, fer-ho be es responsabilitat de tots! Pel que us animem a llegir-vos be les indicacions de seguretat i, si teniu dubtes, pregunteu-nos.

Tot l’equip del BAMBO tenim moltes ganes de tornar-vos a veure a l’escola, tot i això sabem que per alguns de vosaltres encara és aviat. Per aquest motiu mantindrem les classes online actives. Hem preparat un sistema que ens permetrà retransmetre les classes del BAMBO per ZOOM per alumnes e-BAMBO. No volem que us quedeu sense ballar aquest estiu.

Han estat uns mesos complicats però només podem agrair la confiança de les famílies de l’escola en la feina de l’equip. Estem molt orgullosos de tot el que han aconseguit els alumnes, que tot i les dificultats de fer classe des de casa, sense espai, amb problemes de Wifi, amb pantalles petites… han estat dia a dia treballant i participant de forma super activa en totes les activitats proposades. GRÀCIES

Ara tornem a sortir! Tornem a ballar, tornem al BAMBO

BENVINGUTS AL BAMBOestiu

Mesures pels alumnes de dansa i fit kid
Mesures d’alumnes del BAMBO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *