Colonies 2021

Després de l’èxit que van tenir les Colònies de l’any passat, que es van fer curtes, i de les peticions de les alumnes per a que les tornéssim a fer, aquí les teniu, 7 dies de BamboColònies 2021:

Lloc i data:

Data: del 26 de Juliol a l’1 d’Agost de 2021

De 3r de primària fins a Batxillerat /CFGM

Lloc: Alberg Can Roviralta, Hostalets de Pierola

Activitats de dansa i més:

Durant les BAMBO Colònies els/les alumnes podran gaudir de classes de Fit Kid amb dansa, acrobàcia, preparació física, tècnica de dansa, expressió corporal, tallers de caracterització (maquillatge i perruqueria), manualitats, musicalitat, piscina i altres activitats especials.

Totes les activitats es duran a terme fomentant el respecte entre companys, la superació personal i grupal i el treball en equip. Durant el Casal també volem donar l’oportunitat als alumnes de gaudir dels professors de l’escola.

Com ho farem?

El dilluns 26 de Juliol sortirem de l’escola cap a l’Alberg en FGC per estar a la Casa per l’hora de dinar. Durant l’estada gaudirem de la casa en exclusiva pel BAMBO i del seu entorn, accés a la piscina municipal, museu paleontològic i pensió completa fins el diumenge 1 d’Agost a la tarda. Tenim previsió de poder fer una petita actuació per a les famílies l’última tarda (pendent de confirmació).

L’activitat té un preu de 440€ amb totes les activitats i despeses incloses.

Les places son limitades, serà necessari en la inscripció fer el pagament del 50% corresponent per garantir la plaça. Data límit d’inscripció fins exhaurir les places. Serà necessari un mínim d’alumnes per poder realitzar l’activitat.

L’activitat està oberta a alumnes de l’escola i a tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir del Fit Kid.  T’animes a pasar una setmana plena de dansa, acrobàcia i moltíssimes activitats en un entorn familiar ple de noves experiències?

Sol·licita més informació!

T’esperem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *