Qui som?

Entre BAMBOlines Escola de Dansa va obrir les portes al públic el 3 d’octubre de 2016. Oferint classes de Fit Kid, dansa i acrobàcia per a infants, joves i adults.

Per què Entre BAMBOlines? Perquè per a nosaltres el més important és el que passa darrere de l’escenari, entre les bambolines. La il·lusió, el treball, la motivació, les persones i els aprenentatges són els fonaments per brillar dalt d’un escenari 

L’oferta de classes es centra en la població infantil i juvenil. Oferint classes de Fit Kid, dansa i acrobàcia en diferents grups d’edat i nivells. Un altre grup molt important de l’escola és la BAMBOfamily, formada pels alumnes i profes i per totes aquelles persones que col·laboren i participen activament en les activitats de l’escola. En aquest grup tenim a pares, mares, amics, germans, veïns i familiars que, tot i no fer classes dins del BAMBO, formen també part d’aquesta experiència.

A Entre BAMBOlines creiem que cada alumne té unes característiques individuals que el fan únic i per això volem donar espai a tothom, siguin quines siguin les seves habilitats i el seu nivell previ. Treballem amb la filosofia que cada alumne té el seu ritme i les seves necessitats d’aprenentatge.  

Contacta