L’Equip

L’equip d’Entre BAMBOlines es troba format per:

Alba Montoliu

Professora i directora de l’escola.

Balla des dels 3 anys. Formada a Barcelona en diferents estils: Jazz, contemporani i clàssic. Completa la seva formació amb estades a Londres i Nova  York. Obté el Certificat de Simonson Method of Teacher Trainin l’any 2016.  Competidora a nivell nacional i internacional de Fit Kid des de l’any 2004.  

A banda de la formació artística, Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i experta en Neuropsicologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona).

“Mimar el procés d’aprenentatge, empoderar l’alumne i acompanyar-lo per a què brilli són les millors recompenses de la meva feina”

Rocío Guilló

Recepció i administració.

“Poder rebre nous alumnes per primera vegada a l’escola, acompanyar-los i veure la il•lusió que tenen per aprendre. I poc a poc formar part de tants moments compartits de complicitat i de ‘carinyo’. M’agrada poder ajudar-los i cuidar-los en tot el que pugui. Sentir-me part d’aquesta BAMBOfamily.”

Aida Rosquellas

Professora Baby 1 i Baby 2.

“La meva feina representa acompanyar, ensenyar, guiar i també aprendre de tots ells, la seva energia, les ganes d’aprendre i el que tots tenim en comú les ganes de ballar la vida.”

Ainhoa Serrano

Professora Baby 1 i Baby 2.

“El meu treball es veu recompensat cada vegada que els alumnes entren per la porta carregats d’il·lusió per gaudir de la dansa y aprendre, y es per mi fascinant acompanyar-los en un procés de superació dia rere dia”

Claudia Sánchez

Professora Baby 2 i Kid.

“Compartir experiències, ensenyar valors, encoratjar somnis, transmetre amor. En definitiva, donar ales als alumnes per seguir ballant la vida. Això és la meva feina.”

Natalia Prados

Professora Baby 2 i BAMBOteam.

“Viure i compartir amb els alumnes la diversió amb l’esforç, la superació amb el treball i les ganes de gaudir de la dansa i l’acrobàcia plegats. Intentar transmetre’ls aquesta màgia que sento cada cop que comencem una classe”

Vols conèixer les classes?

Visita la galeria!

Contacta