L’Equip

L’equip d’Entre BAMBOlines es troba format per:

Alba Montoliu

Professora i directora de l’escola.

Balla des dels 3 anys. Formada a Barcelona en diferents estils: Jazz, contemporani i clàssic. Completa la seva formació amb estades a Londres i Nova  York. Obté el Certificat de Simonson Method of Teacher Trainin l’any 2016.  Competidora a nivell nacional i internacional de Fit Kid des de l’any 2004.  

A banda de la formació artística, Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i experta en Neuropsicologia Clínica (Universitat Autònoma de Barcelona).

“Mimar el procés d’aprenentatge, empoderar l’alumne i acompanyar-lo per a què brilli són les millors recompenses de la meva feina”

Rocío Guilló

“Poder rebre nous alumnes per primera vegada a l’escola, acompanyar-los i veure la il•lusió que tenen per aprendre. I poc a poc formar part de tants moments compartits de complicitat i de ‘carinyo’. M’agrada poder ajudar-los i cuidar-los en tot el que pugui. Sentir-me part d’aquesta BAMBOfamily.”

Aida Rosquellas

“La meva feina representa acompanyar, ensenyar, guiar i també aprendre de tots ells, la seva energia, les ganes d’aprendre i el que tots tenim en comú les ganes de ballar la vida.”

Claudia Sánchez

“Compartir experiències, ensenyar valors, encoratjar somnis, transmetre amor. En definitiva, donar ales als alumnes per seguir ballant la vida. Això és la meva feina.”

Natalia Prados

“Viure i compartir amb els alumnes la diversió amb l’esforç, la superació amb el treball i les ganes de gaudir de la dansa i l’acrobàcia plegats. Intentar transmetre’ls aquesta màgia que sento cada cop que comencem una classe.”

Sofía Domínguez

Nerea Serrano

“Es meravellós veure als alumnes treballar amb constància i créixer cada dia mitjançant la motivació, la il·lusió i l’esforç.

Vols conèixer les classes?

Visita la galeria!

Contacta