Records de Halloween

Halloween ha terminat i ens ha deixat una setmana plena d’activitats i jocs especials amb cançons terrorífiques que ens van fer moure l’esquelet al ritme del Fit Kid.

Els més petits han vingut disfressats de personatges d’allò més originals, han muntat les seves pròpies coreografies i han participat en diferents activitats com “Qui és el fantasma?” i recorreguts entre teranyines.
Els més grans han participat en el joc del BAMBO, un circuit amb caselles plenes d’activitats de Fit Kid i amb caselles BAMBOQuiz per posar a prova quant en saben de l’escola, i a les classes de dansa han fet exercicis d’expressió corporal i d’improvisació.

Ens acomiadem un altre any més d’un BAMBOHalloween ple de records, diversió i Fit Kid.

         


         


            

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *