NEW WAY 馃寠 BAMBOfestival 22

El dia 2 de juliol vam celebrar al Teatre N煤ria Espert de Sant Andreu de la Barca el VI Festival de final de curs de l鈥檈scola EntreBAMBOlines.

NEW WAY un espectacle ple de m脿gia, d鈥檌l路lusi贸 i ganes de canviar el m贸n on vivim, de fer-ho millor. Pirates, meduses, sirenes, peixos i estrelletes de mar van omplert l鈥檈scenari per contar-nos una historia, un missatge, una aventura.

Va ser un dels m茅s esperats, l鈥檃ny passat a causa de la pand猫mia el vam tenir que dividir en dos grups. Quines ganes que tenia la BAMBOfamily de poder celebrar-ho tots junts!
Alumnes que feien per primer cop el Festival, els alumnes que esperaven tornar a ballar i a fer acrob脿cies tots els grups junts, fam铆lies que esperaven veure als seus fills/es donant tot a sobre l鈥檈scenari i l鈥檈quip de professores que amb tanta il路lusi贸 preparen les classes per fer las s煤per coreografies, per fi, han viscut el gran moment.

I es que, 茅s tota una aventura!
Des d鈥檃bans que desvelem el tema del Festival els/las alumnes ja estan plens d鈥檌l路lusi贸 per saber quin ser脿, quan fem les proves de vestuari i veuen com aniran vestits 茅s un moment meravell贸s per ells/es. A classe es nota l鈥檈nergia i las ganes de que arribi el dia i mostrar tot el que han apr猫s. I al escenari es pot sentir l鈥檃drenalina que desprenen, 茅s el seu moment!

Gracies un any m茅s per la confian莽a i recolzament!
Us prometem tornar a somiar i tornar a crear un nou festival per 2023… el VII BAMBOfestival! Us animeu a viure la historia?Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *