NEW WAY 🌊 BAMBOfestival 22

 

El dia 2 de juliol vam celebrar al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca el VI Festival de final de curs de l’escola EntreBAMBOlines.

NEW WAY un espectacle ple de màgia, d’il·lusió i ganes de canviar el món on vivim, de fer-ho millor. Pirates, meduses, sirenes, peixos i estrelletes de mar van omplert l’escenari per contar-nos una historia, un missatge, una aventura.

Va ser un dels més esperats, l’any passat a causa de la pandèmia el vam tenir que dividir en dos grups. Quines ganes que tenia la BAMBOfamily de poder celebrar-ho tots junts!
Alumnes que feien per primer cop el Festival, els alumnes que esperaven tornar a ballar i a fer acrobàcies tots els grups junts, famílies que esperaven veure als seus fills/es donant tot a sobre l’escenari i l’equip de professores que amb tanta il·lusió preparen les classes per fer las súper coreografies, per fi, han viscut el gran moment.

I es que, és tota una aventura!
Des d’abans que desvelem el tema del Festival els/las alumnes ja estan plens d’il·lusió per saber quin serà, quan fem les proves de vestuari i veuen com aniran vestits és un moment meravellós per ells/es. A classe es nota l’energia i las ganes de que arribi el dia i mostrar tot el que han après. I al escenari es pot sentir l’adrenalina que desprenen, és el seu moment!

Gracies un any més per la confiança i recolzament!
Us prometem tornar a somiar i tornar a crear un nou festival per 2023… el VII BAMBOfestival! Us animeu a viure la historia?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *