BAMBO aniversari

4t Aniversari Entre BAMBOlines

Extra, extra! El BAMBO està d’aniversari!

Aniversari EntreBAMBOlines Dansa Acrobacia Fit Kid

Avui 3 d’octubre fa 4 anys que Entre BAMBOlines va fer les seves primeres classes de dansa i Fit Kid. Vam començar amb tota la il·lusió i les ganes que mereixia la ocasió i encara la mantenim intacta!

Aquests anys han estat molt intensos, i tota la BAMBOfamily hem après un munt de coses i hem gaudit de moltes vivències que ens acompanyaran per sempre. Des de l’equip del Bambo no podem fer una altra cosa que agrair-vos la confiança i per fer realitat aquest somni que fem, tots junts, realitat cada dia.

Pels que encara no ens coneixen, el Bambo es l’escola de dansa reconeguda per l’organització Fit Kid des de 2017 a Sant Andreu de la Barca. Som a la Plaça Onze de Setembre ven a prop de l’estació de FGC Sant Andreu de la Barca.

El sorteig!

Per tal de celebrar com es mereix la ocasió, proposem als alumnes que participin en un sorteig en el que els 4 guanyadors podran obtenir de forma totalment gratuïta una motxilla “Saquito” del Bambo i un uniforme de classe (el qual consta d’unes malles llargues i d’un top o una samarreta). El límit per participar es el 25 d’Octubre! No us ho perdeu!

Sorteo Aniversari Entre BAMBOlines Sant Andreu de la Barca

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure’ns o trucar-nos en l’horari habitual de recepció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *