La Dansa és Salut

Des de l’escola mai ens posicionem en cap ideologia ni pensament.
Sempre hem treballat per poder garantir la seguretat dels nostres alumnes, reduint l’aforament de l’escola al 30%, ballant amb mascareta, desinfecció continuada i tot allò que ens han recomanat les autoritats sanitàries.

I ara tanquem… nosaltres seguirem al peu del canó, ballant des de casa per a que tots els bamboalumnes continuïn gaudint de la dansa i el fitkid i ho farem amb un somriure i amb les mateixes ganes de sempre. Però volem transmetre la nostra discomformitat, la solució no està en el tancament de la cultura…

Als nostres alumnes, a les famílies, gràcies pel vostre suport i la vostra energia! Continuarem ballant la vida junts, per uns dies des de casa!

Equip Bambo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *