Estem de celebració!

Fa 5 anys un somni es va fer realitat, donar a conèixer la disciplina FitKid a totes aquelles famílies que volguessin gaudir de la dansa i l’acrobàcia a la nostra escola EntreBAMBOlines de Sant Andreu de la Barca.

I és que, si barregem il·lusió, dedicació, diversió i aprenentatge es crea un dolç BAMBO!

L’any passat vam viure una temporada complicada, les restriccions ens van impedir fer les classes amb normalitat, no vam poder fer els festivals i les ganes s’anaven acumulant. Així que vam creure d’importància continuar oferint FitKid. EntreBAMBOlines va crear l’opció de l’e-Bambo, classes online on poder continuar les classes des de casa per a la seguretat de tots, a més vam crear la BAMBOcoreo “Queda’t a casa” i els BAMBOChallenges per motivar-nos i divertir-nos encara més. Va ser una experiència molt bonica i divertida.

Aquest nou any ens espera una temporada plena d’energia, tornarem a realitzar els BAMBOcasal (casals d’estiu i de Nadal) farem activitats especials, i per fi, celebrarem el tan esperat 6è Festival de final de curs on podrem ensenyar a les famílies tot l’après durant les classes .

A més, estrenem nou horari els dijous a les 15:00h per a les classes de Premium destinades a mamis, papis i a majors de 30 anys que vulguin fer FitKid a Sant Andreu de la Barca.

Des de l’escola volem aprofitar per agrair aquest 5è aniversari a tota la BAMBOFamily que ha fet possible que EntreBAMBOlines segueixi oferint les seves classes dia rere dia.

És una experiència molt càlida per a nosaltres seguir el progrés d’alumnes que van començar amb el grup Baby 1 tenint 3 anyets i que avui dia ja són de el grup Kid, també tenim alumnes de primària en el grup Kid que ja van a l’ESO i formen part de el grup Junior.
Hem pogut acompanyar-los en el seu progrés durant aquests anys i hem compartit moments de complicitat i il·lusió.

A més, rebre nous alumnes a l’escola cada any sempre és motiu de celebració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *