BAMBOcolònies 2022

Després de la meravellosa experiència que vam tornar a viure l’any passat, us presentem les BAMBOcolònies 2022!

Durant la estada gaudirem de classes de Fit Kid amb dansa, acrobàcia, preparació física, tècnica de dansa i expressió corporal. A més ens esperen tallers de caracterització (maquillatge i perruqueria), manualitats, musicalitat, piscina i altres activitats especials que segur que us encanten.

Els dies de les colònies són del 24 de Juliol al 29 de Juliol per a tots els/les alumnes a partir de 7 anys.

Com cada estiu conviurem, riurem i ho passarem genial gaudint de la casa en exclusiva.
Aquest any hem decidit canviar d’emplaçament amb l’objectiu de millorar en qualitat l’experiència.
Tenim a disposició dues sales polivalents per poder fer classe de dansa i acrobàcia, espai exterior porxat, piscina, habitacions amb bany privat per les grans i compartit per les petites.

La nova casa de colines es La Censada de Santa Margarida de Montbui.

El Diumenge 24 de Juliol per la tarda us esperem a la Casa de Colònies la Censada per a donar-vos la benvinguda. Creiem que serà maco acomiadar-nos dels pares tots plegats i preparar-nos per gaudir d’una setmana única. El divendres 29 de Juliol esperarem als pares amb una gran sorpresa, un Festival de Colònies on podreu gaudir de tota la feina.

Totes les activitats es duran a terme, com sempre,  fomentant el respecte entre companys, la superació personal i grupal i el treball en equip. Durant les Colònies també volem donar l’oportunitat als alumnes de gaudir dels professors de l’escola i de professors convidats.

L’activitat té un preu de 350€ amb totes les activitats i despeses incloses.

Les places son limitades, serà necessari en la inscripció fer el pagament del 50% corresponent per garantir la plaça. La data límit d’inscripció es el 31 de Gener.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *