Dia de la Dansa

La dansa es sentir i fer sentir, emocionar-se amb la música i deixar fluir, conectar amb el cos i amb el cor, transmetre sensacions i emocions, sentir-se lliure per expressar-se, i viure, sobretot viure. Balla la vida!
EntreBAMBOlines_Dia de la dansa_ FitKid_ alumne
El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa.
Un dia on els ballarins i ballarines aprofitem per recordar la màgia de la dansa. I es que ballar contribueix a alliberar endorfinas, canalitzar l’adrenalina i reduir l’estrès. A més a més, es una forma de mantenir-se en forma i pasar-ho d’allò més bé!

Animem a tots a que ballin i deixin que el seu cos s’expressi d’una forma diferent a l’habitual. Estem ven segurs que ho gaudireu.
Us deixem el Video del Dia de la Dansa que han protagonitzat les alumnes Junior i Adult per celebrar aquest dia. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *