BAMBOteam 🤸

El BAMBOteam és més que un equip és una família, i com a tal,  comparteixen moments intensos on es superen diàriament, on aprenen a confiar en les seves possibilitats i on s’animen i ajuden entre ells/es.

Des de el primer moment en que les professores presenten les músiques que ballaran als Campionats es respira il·lusió. Les músiques són escollides pensant en cadascuna del/es alumnes per a què potenciïn les seves habilitats i ampliïn els seus objectius tant en grup com individualment, i això es tradueix en una temporada molt emocionant plena de reptes i superació.
Ja us podeu imaginar l’esforç que posa el BAMBOteam a cada coreografia per brindar les millors sensacions als Campionats de Catalunya i Espanya. Perquè a més de ballar i fer coreografies posen una part de si mateixos/es, les emocions, fent que el públic i el jurat s’endinsi en l’espectacle. 

L’equip de Competició de l’escola EntreBAMBOlines a tornat del Campionat d’Espanya celebrat a Alacant, i ha vingut ple de rècords i satisfacció per les coreografies presentades. Encara que també han tingut alguns moments complicats respecte a lesions, però res que no s’hagi pogut superar i après de la situació.

Tanquem la temporada i comencem a somiar en la Temporada 22-23.
Som-hi BAMBOteam!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *