Inici temporada 22-23

El dia 6 de setembre el BAMBO va obrir les seves portes després d’un estiu de platja i piscina, per rebre amb molta il·lusió l’inici de la temporada 2022-2023. La classe ja està plena de dansa, acrobàcia i coreografies de nou, i de riures i moltes anècdotes per explicar.

Benvinguts a un nou curs a Entre BAMBOlines

L’inici d’aquesta temporada 2022-2023 ve carregat d’energia, novetats, reptes i moltes cares noves! I és que, malgrat que el BAMBO és de Sant Andreu de la Barca, aquest any estem rebent a molts alumnes de diferents pobles: Pallejà, Corbera, Castellbisbal, Vallirana…. I no podríem estar més contents…!

I és que hi ha una cosa de la qual podem estar segurs: l’Experiència BAMBO és tota una aventura, perquè el Fit Kid és més que una extraescolar; és una passió, un estil de vida!

Us animeu a compartir aquesta temporada 2022-2023?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *