6è BAMBOaniversari

El 3 d’octubre de 2016 es varen obrir per primer cop les portes de l’escola de dansa Entre BAMBOlines, a Sant Andreu de la Barca, amb l’objectiu i el somni de compartir i transmetre l’amor per la dansa i pel Fit Kid, una disciplina que combina dansa i acrobàcia i que fins fa pocs any era pràcticament desconeguda per moltes famílies.

Sisè aniversari de l'escola oficial de Fit Kid Entre BAMBOlines
.

I es que avui podem dir que estem de celebració, perquè el BAMBO fa 6 anys d’il·lusió, diversió, alegria, dedicació i moltes ganes de ballar i posar-nos cap per avall!

Amb el temps, hem pogut veure que any rere any la BAMBOfamily es fa cada cop més gran, amb els nous alumnes que decideixen formar part d’aquesta gran família, i no podem estar més contents i agraïts, perquè gràcies a vosaltres Entre BAMBOlines pot seguir oferint les seves classes dia a dia.

Desitgem que aquests 6 anys d’experiència BAMBO siguin només una petitíssima part de tot el que està per vindre. Felicitats BAMBO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *