Inscripció Curs 2020 – 2021

Inscripció preinscripció curs infantil preescolar institut adult dansa Sant Andreu de la Barca, acrobacia i Fit Kid. Curs 2020 2021.

Hola BAMBO!

Tota l’escola espera amb moltes ganes el retorn a les classes de dansa, a poder ballar a l’escola, a gaudir del Fit Kid, a fer acrobàcies i a trobar-nos tots plegats al BAMBO, ja ho saps, a Sant Andreu de la Barca. Com sabeu l’equip del BAMBO continua treballant per a continuar oferint classes i mantenir el ritme de l’escola. Si seguim el calendari què toca al Maig? Efectivament, les inscripcions per al curs vinent.

Reserva de places i inscripcions

Us presentem en aquest post la informació sobre com seran les inscripcions per al curs  2020 – 2021. Com sabeu els primers en fer la reserva de places a les classes de dansa i Fit Kid són els alumnes de l’escola i els seus familiars directes. Posteriorment a partir del dia 1 de Juny s’inicien les inscripcions a nous alumnes.

Dates inscripcions i reserves

11 de Maig: Publicació dels horaris a la web i xarxes socials. A partir de la publicació els alumnes podreu reservar seguint les indicacions que us enviarem el mateix dilluns.

31 de Maig: Fi del període de preferència per alumnes.

1 de Juny: Inscripcions per a nous Alumnes.

Us esperem!

BAMBO

Si encara t’ha quedat algun dubte, contacta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *