Obrim Reserves de Grup per Alumnes

Els alumnes del BAMBO ja podeu  reservar al vostra plaça per al curs vinent. Tot l’equip d’Entre BAMBOlines està treballant al màxim per a poder oferir-vos una tornada a les classes al més pur estil BAMBO, dansa, ball, música, acrobàcia, Fit Kid, emoció, aprenentatge i molt més.

Afanya’t, revisa l’horari i tria quines classes de dansa, de Fit Kid, o acrobàcia vols fer. Recordeu que podeu escollir les classes setmanals que vulgueu.  Si dessitgeu ampliar classes i necessiteu informació sobre preus no dubteu en contactar amb nosaltres (els preus de les classes per al curs 2020 – 2021 són els mateixos que aquest curs).

NOVETAT: Classe de tècnica per als més peques. Obrim un nou grup dissabtes per tots aquells que vulguin millorar la seva tècnica de dansa. Dissabtes a les 10h.

Com sabeu les classes a Entre BAMBOlines es separen per grup d’edat. De cara a la temporada vinent els alumnes que canvien de grup són: 

  • De Baby 1 a Baby 2: Alumnes nascuts l’any 2014
  • De Baby 2 a Kid: Alumnes nascuts l’any 2011
  • De Kid a Junior: Alumnes nascuts l’any 2007 i opcional per als alumnes nascuts l’any 2008

Respecte els grups de nivell avançat i el BAMBOteam serà l’equip de professors els que recomanin aquests grups. En cas d’estar interessats o necessitar més informació podeu contactar amb nosaltres.  

Tots els alumnes heu rebut un Whats App amb més informació sobre el procés de reserva de grup. A continuació podeu veure com emplenar el horari.

Descarrega el formulari: Horari_20_21 (Obrir amb Acrobat Reader)

El dia 1 de Juny s’obren les inscripcions per a nous alumnes. Pots trobar tots els terminis a la notícia sobre les inscripcions.

Us esperem!

BAMBO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *