BAMBOcolònies!

Hola, BAMBO!
En aquest post us volem explicar com van anar les colònies que vam organitzar des de l’escola durant la setmana del 27 al 31 de juliol.
Després de tots aquests mesos a casa, va ser una experiència molt més única del que ja apuntava des d’un bon començament.

Dilluns al matí vam sortir des de Sant Andreu de la Barca, concretament des del BAMBO, cap a la casa. Portàvem les maletes plenes de tot el que deia a la llista, però sobretot el que més ocupaven eren les ganes de fitkid envoltades de totes les companyes.

Vam arribar a can Roviralta cap a mig matí i vam esperar que arribessin la resta de companyes que venien amb els pares. Un cop instal•lats, per conèixer millor el que seria casa nostra durant una setmana, vam organitzar una gimkana per grups. Ens ho vam passar genial! No va quedar cap racó sense descobrir!

A la tarda vam començar les classes de preparació física i acrobàcia!

A la nit, encara teníem forces per jugar al Qui és qui i xerrar una mica abans d’anar a dormir.
L’endemà vam començar amb la rutina de la setmana pròpiament: al matí, classes de tècnica, dansa i coreografia. Els migdies els deixàvem per reposar una mica el dinar i fer alguna activitat totes juntes: un dia vam preparar una coreografia grupal, un altre vam fer un remember de festivals i campionats en els que havíem participat i vam confeccionar-nos els nostres propis vestits d’escena… I és que el divendres teníem preparada una petita mostra del nostre treball per als pares que ens veníen a recollir. Però això ho explicarem més endavant!
A primera hora de la tarda ens capbussàvem a la piscina: carreres a l’aigua, fotos, immersions… Una bona estona per començar la segona part de la rutina: l’acrobàcia i la preparació física de la tarda.
Durant tots els dies vam passar-nos-ho pipa mentre treballàvem de valent en noves dificultats, moltes de les quals van anar sortint durant la setmana!! I, això sí, sempre que a algú li sortia un element nou, tothom ho celebrava al crit de: ‘…que levante la mano quien se quiera salvar!’

Estada de Fitkid Dansa i Acrobacia d'Entre BAMBOlines a Hostalets de Pierola

A la nit, després de sopar, teníem una estona per, per exemple, donar-ho tot en un concurs de playback o fer una gimkana per preparar la festa de l’última nit.
Però quan arribava l’hora d’anar a dormir, can Roviralta emmudia després de donar-nos el ‘bona nit’ fins l’endemà.
Els matins sempre eren iguals: les mateixes cares de llençols baixant per les escales, amb la son enganxada al ulls però amb l’energia d’haver-nos despertat tots junts amb una cançó i amb les ganes de saber com seria el dia que començava!

El divendres, com us hem avançat una mica més amunt, va ser el darrer dia: ens havíem d’acomiadar. I quina millor manera de fer-ho que ensenyant els balls que havíem treballat durant la setmana, acompanyats d’una passada lliure al final!
Ens moríem de ganes de mostrar-ho tot!
Així que, després de fer les maletes i recollir-ho tot, vam preparar-nos per a la miniactuació!

Per a nosaltres, tot i durar molt poquet, va ser súper especial poder ballar de nou davant de les famílies i va ser una manera de tancar aquesta temporada 2019/2020, en part, tan única.

Mil gràcies per formar part d’aquesta primera BAMBOexperiència!

Fins aviat,

BAMBO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *