Inici curs 2020 – 2021

El proper dia 1 de Setembre de 2020 iniciem les classes d’aquest nou curs. Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure després de l’estiu. Per fi tornem a ballar al BAMBO, tornem a fer acro, tornem a ballar la vida on més ens agrada: al BAMBO. Per fi tornarem a veure els companys i companyes que fa tants  mesos que no veiem, a les profes, a l’equip del BAMBO. Per aquest motiu, benviguts i benvingudes, alumnes i alumnes, famílies i amics del BAMBO a aquest curs 2020 – 2021. 

Horaris curs 2020 – 2021

Molts portem temps desconnectats de les rutines, per això us deixem l’horari d’aquest nou curs. Com veieu, hi ha molts grups tancats. Aquest any hem limitat l’aforament de l’escola degut  a la crisi sanitària. Si teniu dubtes del grup on esteu apuntats, pregunteu-nos.  

Horaris de classes de dansa d’Entre BAMBOlines a Sant Andreu de la Barca

Mesures

Perquè tots estiguem segurs, des de l’escola hem pres una sèrie de mesures que us presentem  a continuació. Estem segurs que ben aviat ens acostumarem i res ens farà deixar de gaudir de la dansa, i del Fit kid.  Si teniu dubtes sobre el protocol/mesures de seguretat, no dubteu en contactar amb nosaltres.  

Pots consultar el protocol amb les mesures preses.

Ara si: BENVINGUTS AL BAMBO DE NOU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *