Halloween 22

Bruixes, zombis, fantasmes, calaveres, dimonis… Quina por! Sant Andreu de la Barca s’ha omplert de criatures molt terrorífiques!

El BAMBO es transforma per Halloween

I és que aquesta setmana al Bambo hem celebrat la setmana de Halloween, canviant el nostre uniforme per una disfressa súper esgarrifosa i un maquillatge de por! Les classes s’han omplert de jocs, de teatre, de balls i de molts ensurts.

Nenes alumnes del bambo disfressades abans de fer Fit Kid

Hem jugat a ser fantasmes i vampirs, bruixes i dimonis, al BAMBOparxís i moltes passades lliures, però també hem treballat la musicalitat, l’expressió corporal i fins i tot muntar les nostres pròpies coreografies.

Aquest any els monstres més terrorífics han decidit deixar d’espantar i fer por per venir a Entre Bambolines a passar una setmana plena de rialles, diversió i molt FitKid! Repetiran l’any vinent? Segur que sí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *