CASAL ARTÍSTIC DE NADAL 2023

Casal de Dansa a Sant Andreu de la Barca

Amb el Nadal molt a la vora i el fred arribant poc a poc, Entre BAMBOlines comença ja a preparar la carta als Reis Mags i al Pare Noel, i nosaltres tenim molt clar el que demanarem aquest any: venir al Casal Artístic de Nadal del BAMBO!

Del 2 al 5 de gener de 2023 el BAMBO obre les seves portes per a que els més petits puguin gaudir d’uns dies plens de màgia nadalenca: jocs, dansa, acrobàcia, coreografies, tallers de disfresses i maquillatge, expressió corporal i molt FITKID!

Tot i que les places són limitades, encara esteu a temps de demanar a la vostra carta venir al BAMBOcasal de Nadal, fins i tot els alumnes de fora de l’escola.

Esteu preparats per començar l’any

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *