DIVERSIÓ AL CASAL DE NADAL 2023

 

Amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags, ens vam acomiadar del Casal Artístic de Nadal 2023. I és que del 2 al 5 de gener el Bambo es va omplir de màgia nadalenca! Què vam fer? Doncs de tot! Vam muntar coreografies nadalenques, vam treballar la flexibilitat i l’expressió corporal amb jocs súper divertits, tallers d’anatomia i molta acrobàcia!

No podíem començar aquest nou any 2023 en un altre lloc que no fos el Bambo, perquè ens passem tan bé que ni tan sols durant les vacances volem deixar de venir!Alumna Kid fent una classe d'acrobàcia a Entre BAMBOlines

I voleu saber com ens acomiadem del Bambo-casal de Nadal 2023? Ens vam pintar les cares per anar súper preparats per rebre als Reis Mags a la cavalcada!

Estem desitjant que arribi el proper Casal per a que el Bambo es torni a omplir de rialles i diversió als matins! T’hi apuntes?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *