CASAL SEMANA SANTA

El bon temps s’apropa, arriba la primavera, deixem les jaquetes a l’armari i… ARRIBA EL CASAL DE SETMANA SANTA DEL BAMBO!

Un any més durant 4 dies, el BAMBO obrirà les seves portes per acollir el Casal de Setmana Santa! Però aquest cop les portes que s’obriran seran diferents… Perquè el Casal de Setmana Santa 2023 inaugura el nou local que acollirà al BAMBO a partir d’ara! Un local amb 3 vegades més espai, amb nou material, nova decoració, noves energies i moltes ganes de seguir treballant i passar-ho bé!

Durant els dies 3,4,5 i 6 d’Abril omplirem el nou BAMBO de coreografies, acrobàcia, jocs, manualitats i molt FitKid, des de Baby de 3 a 9 anys fins a Kid/Junior de 10 a 14 anys!

Si durant aquestes vacances de Setmana Santa no vols descansar de les classes de FitKid, vine al Casal Artístic de Pasqua 2023, on a més de passar-ho genial i treballar amb força, estrenarem un nou espai on viurem moltíssimes experiències junts a partir d’ara. Obert a alumnes de dins i fora de l’escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *