Nou BAMBO!

Després de gairebé 7 anys de dansa, acrobàcia, rialles, aprenentatges i amistats, ha arribat el dia d’acomiadar el BAMBO tal i com el coneixem fins ara. La persiana del BAMBO es tanca per últim cop per obrir la persiana del nou local que acollirà el NOU BAMBO, o com és més conegut entre els i les alumnes de l’escola: el BAMBO GRAN! Un local amb 3 vegades més espai que el BAMBO que coneixem fins ara!

Ens fa molta il·lusió poder convidar-vos a formar part de l’inici d’aquest nou projecte en el que ens endinsem. Una nova oportunitat on poder fer tot allò que sempre hem somiat, amb més espai per a més classes, més coreografies i moltes més experiències!

Gràcies a la motivació i l’energia d’alumnes i famílies hem pogut realitzar aquest gran projecte, i des del BAMBO us volem convidar a seguir somiant amb nosaltres, perquè s’apropen coses molt grans!

Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *