Descobreix el Casal de Pasqua del BAMBO!

Casal de Dansa, acrobàcia i Fit Kid a Sant Andreu de la Barca de 3 a 12 anys.

A Entre Bambolines, fusionem la màgia de la dansa i l’emoció de l’acrobàcia per oferir-te un casal de Pasqua únic i emocionant. El nostre objectiu és inspirar els més petits per explorar la seva creativitat, desenvolupar habilitats físiques i viure aventures inoblidables mentre s’ho passen bé i aprenen.

En el nostre casal de Pasqua, els nens tindran l’oportunitat submergir-se en un món de moviment, ritme i expressió. El nostre equip de professors guiarà els participants a través d’una varietat d’activitats dissenyades per fomentar la confiança en si mateixos, la coordinació i el treball en equip.

 

Des de emocionants classes de dansa fins a emocionants sessions d’acrobàcia, cada dia estarà ple de noves experiències i reptes perquè els nens explorin i gaudeixin. A més, les nostres activitats estan adaptades per a totes les edats entre i3 i 6è de primària i els seus nivells d’habilitat, assegurant que cada nen pugui participar i créixer al seu propi ritme.

Ubicat al cor de Sant Andreu de la Barca, el nostre casal de Pasqua ofereix un ambient acollidor on els nens poden desenvolupar-se i fer nous amics. Les nostres instal·lacions estan equipades amb tot el necessari per garantir una experiència divertida i enriquidora per a tots.

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta increïble aventura! Uneix-te a nosaltres al casal de Pasqua d’Entre Bambolines i deixa que el teu fill experimenti la màgia de la dansa, l’emoció de l’acrobàcia i la diversió del Fit Kid.

Per a més informació i reserves, posa’t en contacte amb nosaltres.

T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *